Замовлення приймаються тільки на сайті! Через вимкнення світла можливі затримки відвантаження!
Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб: 10:00-15:00

Нд: вихідний

Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Лак токопровідний 2-компонентний (мідь)

Немає в наявності
Артикул: 3013804
181.16 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Опис
Призначений для відновлення розривів на струмопровідних шлейфах клавіатур персональних комп'ютерів, друкованих плат і систем сигналізації; відновлення контактних майданчиків на платах РЕА (у пультах дистанційного керування, мобільних телефонах тощо); для створення антистатичного покриття корпусів радіоелектронної апаратури (РЕА) Також використовується в гальванопластику і для відновлення нагрівальних елементів автомобільного скла.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
1.Визначити місце розриву візуально або за допомогою електропробника.
2.Очистити, знежирити і висушити ділянку, що ремонтується.
3. Встановити самоклеючий трафарет, поєднавши проріз з ділянкою, що ремонтується.
4.До флакона з написом "компонент 2" додайте вміст флакона "компонент 1" і ретельно перемішайте шпателем (в якості якого використовується тонка плоска викрутка).
5.Нанести свіжоприготовлений струмопровідний лак шпателем або одноразовим шприцем, перекриваючи краї непошкоджених ділянок з обох сторін на 0,5 см. При необхідності (для збільшення еквівалентної площі поперечного перерізу провідника при великих величинах робочого струму) нанесення повторити з проміжною сушкою флакон закривати; враховувати, що час сушіння при зниженій температурі збільшується). Після повного висихання акуратно видалити трафарет. Тепер Ви можете включати обігрівач заднього скла. Для прискорення процесу сушіння можна застосовувати фен. 6. В автомобілях з метою підвищення надійності отриманого електричного з'єднання рекомендується нанести останній тонкий захисний лаковий шар. Це збільшить корозійну стійкість, механічну міцність та термостійкість з'єднання. Можна використовувати кремнійорганічний, поліуретановий лаки або типу БФ.
Токопровідний лак, залежно від завдання, можна наносити також способами занурення та розпилення. Для зниження в'язкості додати ацетон.
Запобіжні заходи такі ж, як при роботі з автоемаллю та іншими лакофарбовими покриттями. ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Час висихання: при кімнатній температурі - через 3 хв. ”схоплюється” через 90 хв. повністю висихає.
Термостійкість: до +100 ° C
Електричний опір свіжоприготованого (до 50 хв.) лаку близько до металевих плівок, не перевищує одиниць Ом і обернено пропорційно ширині смуги та кількості шарів.
Затримка нанесення згори. 50 хвилин після змішування компонентів призводить до збільшення опору висохлого лакового шару в 10 і більше разів.
Комплект поставки: два пластикові флакони з компонентами, інструкція.
Маса нетто: 10г.
Термін зберігання комплекту (до змішування) у герметичній упаковці необмежений за нормальних умов (температура не вище плюс 25°C).
  • Самовивіз з нашого магазину у м.Київ
  • «Новою поштою» по Україні, у відділення або адресна доставка
  • Післяплатою не відправляємо!

Детальніше про доставку

  • ГОТІВКА або БАНКІВСЬКА КАРТА
  • ОПЛАТА НА КАРТУ ПРИВАТБАНКУ, Онлайн-оплата банківською карткою (LiqPay)
  • БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК
  • ОПЛАТИ ПРИ ОТРИМАННІ НЕМАЄ

Детальніше про оплату

Вгору