Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб: 10:00-15:00

Нд: вихідний

Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Очисник-спрей Booster 500 г стиснутий газ для продування пилу

Немає в наявності
Артикул: 3019983
1 155.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Опис
BOOSTER є надсильним негорючим видаленням пилу для професійного очищення від сильних забруднень у важкодоступних місцях. Застосована нова технологія призводить до того, що скраплений газ миттєво випаровується безпосередньо після виходу з форсунки розпилювача, створюючи тим самим екстремально високий тиск. Нова конструкція клапана форсунки дозволяє створити тиск у чотири рази більший, ніж створюється традиційними видаленням пилу. Завдяки цьому можна видаляти частинки, які не видаляються звичайними видаленням пилу. Засіб не вогненебезпечний і може бути використаний для обслуговування та ремонту підключеного до мережі обладнання. Ультрависока чистота газу (>99,9%) та фільтрація до розміру частинок менше 0,2 мікрона забезпечують безпеку застосування засобу на звичайних конструкційних матеріалах. Засіб не залишає слідів і не містить речовин, що руйнують озоновий шар. : 0
Застосування
BOOSTER швидко, легко та безпечно видаляє пил, ворс та частинки окису з обладнання будь-якого типу. Розроблено та рекомендується для ефективного безконтактного чищення чутливого електронного обладнання та компонентів, пристроїв обробки даних, персональних комп'ютерів, оптичних інструментів, фотографічних матеріалів, мікроскопів та лабораторного обладнання. Застосування засобу дозволяє уникнути проблем із працездатністю комп'ютерного обладнання, які на 80% зумовлюються впливом пилу. Ідеальний засіб для обслуговування та ремонту у важкодоступних місцях.
Вказівки
Перед використанням видаліть пломбу і вставте трубочку-подовжувач у розпилювач. Щоб підтримувати тиск газу, що виходить на максимальному рівні, розпилюйте препарат з інтервалами. Під час розпилення тримайте балон вертикально, інакше дія препарату може бути ослаблена. За необхідності використання балона у перевернутому стані використовуйте BOOSTER ALL-WAY.
  • Самовивіз з нашого магазину у м.Київ
  • «Новою поштою» по Україні, у відділення або адресна доставка
  • Післяплатою не відправляємо!

Детальніше про доставку

  • ГОТІВКА або БАНКІВСЬКА КАРТА
  • ОПЛАТА НА КАРТУ ПРИВАТБАНКУ, Онлайн-оплата банківською карткою (LiqPay)
  • БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК
  • ОПЛАТИ ПРИ ОТРИМАННІ НЕМАЄ

Детальніше про оплату

Вгору