Кількість
|
Вартість
|
||
|
Відмінний помічник на кухні при запіканні м'яса, випічці кондитерських виробів.
Корпус з петелькою для підвішування на гачок.
У сільському господарстві може використовуватися як грунтовий термометр.
Оснащений жорстким вимірювальним зондом з нержавіючої сталі, вістрям, що закінчується, довжина 125 мм, діаметр 4 мм Легко занурюється в об'єкти виміру.
Увага! Це не термометр для духовки. Його не можна залишати усередині жарильних шаф, духовок, печей. Вимірювати температуру при запіканні треба короткочасно, не залишаючи надовго термометр в зоні високої температури, інакше станеться перегрівання і ушкодження корпусу і плати термометра.
Функціональні особливості:
- загострений вимірювальний зонд з нержавіючої сталі
- функція HOLD (утримання свідчень дисплея )
- запам'ятовування максимального і мінімального значення виміру
- функція вибору виміру в градусах за Цельсієм або за Фаренгейтом (°C або °F )
- функція автоматичного відключення (через 15 мін)
- індикатор низького заряду батареї
- вимірювальний діапазон: 50°C дo 300°C
- дозвіл: 0,1° oт 19,9°C дo 300°C
- точність вимірів: ±1°C
- вага: 20 грам
- довжина зонду: 125 мм
- живлення: батарея 1,5 В типу LR44
- колір: корпус червоний, панель чорна