Кількість
|
Вартість
|
||
|
Причини псування продуктів у холодильнику такі самі, як і поза ним. Холодильник лише дещо стримує, але не протистоїть діяльності бактерій, а також дріжджових та пліснявих грибків. ОЗОН та КИСНЕ здатні не просто стримати, а й нейтралізувати настання мікроорганізмів, які вже називають невидимим ворогом людства 21 століття. Спеціальні дослідження були присвячені технологіям створення процесу ОЗОНАЦІЇ повітря у холодильнику, які здатні знищувати небезпечні для життя бактерії. У ході проведення експериментів вчені довели здатність газоподібного ОЗОНу до знищення всіх видів бактерій і вірусів, цвілевих і дріжджових грибів, а також найпростіших організмів.
мікрофлору, а також личинки та яйця всіляких паразитів.
Крім цього, ОЗОН ефективно перешкоджає поширенню харчових вірусних інфекцій за допомогою: p>
- Руйнування вірусної оболонки, що порушує рухову активність вірусу та його здатність поєднуються з клітинами організму.
- При впливі на дріжджі, ОЗОН руйнує клітинну мембрану, вбиваючи тим самим функцію розмноження. li>
- Озон знищує 99,9% стрептококів та мікробактерій, філококів, а також кишкову та синьогнійну палички, та багато інших небезпечних мікроорганізмів.
Характеристики:
- Габарити - 120*68*78 мм
- Вага - 170 гр
- Об'єм, що обробляється - до 250 літрів
- Живлення - 3 батарейки типу АА